Työpajassa opit vapauttamaan turvallisesti tunteita kehostasi käyttäen hyväksesi eri työkaluja ja harjoituksia.
Tutkimme yhdessä erilaisia ​​tunteita, opit ottamaan vastuun tunteistasi ja uskaltamaan tuntea tunteesi.
 
Tämä työpaja on sinua varten, jos haluat vapauttaa tunteesi, saada yhteyden tunteisiisi ja hyödyntää sitä itsesi kehittämiseen.
 
Tämä on sinulle jos haluat saada takisin sisäisen voimasi, saada tasapainoisemman elämän ja enemmän energiaa elämääsi.
 
Jos emme vapauta tunteitamme, ne usein jäävät kehoomme muistiin ja vaikuttavat meihin henkisesti ja fyysisesti. Ilmaisemattomat tunteet voivat myös ajan myötä aiheuttaa kroonista kipua, sairautta ja masennusta. Tunteiden vapauttaminen on tärkeää henkiselle hyvinvoinnillemme ja loistava työkalu itsensä kehittämiseen.
 
Tuemme sinua käyttämään tunteitasi kompassina tietoisuuden lisäämiseksi. Opit käsittelemään tunteitasi, kuinka oppia niistä ja miten integroit ne itseesi. Tunteesi ovat työkalu, jotka opastavat sinua elämän eri tilanteissa.
 
Olet ehkä lapsena oppinut, että tunteiden ilmaiseminen ei ole ok. Tai ehkä olet nähnyt lapsena aikuisen, joka ei ole ilmaissut tunteitaan kunnioittavasti muita kohtaan ja vastuullisesti ympärillä olevia ihmisiä kohtaan. Se on voinut jättää sinuun arpia, jotka voivat vaikuttaa tapaasi käsitellä tunteita tällä hetkellä elämässäsi.
 
Voimme pelätä tunteitamme, että emme pysty hallitsemaan niitä. Pelko on usein tunne joka on elämässämme, ilman että me ehkä ymmärrämme sen läsnäolon. Laitamme ehkä rajoja ympärillemme elämässämme jotta emme tarvitse pelätä. Tämä voi kuitenkin myös johtaa siihen, että rajoitamme elämäämme, elämänenergiaamme ja onnellisuuttamme.
 
Englannin kielessä jaotellaan tunteet kahteen osioon: emotions and feelings. Ensimmäinen vaihe on kuin kehomme reagoi johonkin ärsykkeeseen, mutta mielemme ei vielä ole ymmärtänyt sitä. Toinen vaihe on kuin mielemme on sisäistänyt ensimmäisen vaiheen. Tästä enemmän kurssilla.
 
TYÖPAJASSA SAAT:
– työkaluja kotiin otettavaksi miten turvallisesti voit vapauttaa tunteesi
– paikan jossa voit ilmaista tunteitasi avoimesti
– tietoa tunteista ja siitä, miten ne vaikuttavat meihin
 
SINÄ TULET OPPIMAAN:
– miten voit tulla tietoiseksi tunteistasi ja miten käyttää ne itsesi kehittämiseen.
– miten voit kohdata tunteesi ja miten jatkaa siitä paikasta eteenpäin
– kuinka ottaa vastuu tunteistasi ja miten ne ilmaistaan.
 
KOTIIN OTETTAVAKSI SAAT:
-työkaluja joita voit käyttää milloin tahansa elämässäsi
– mahdollisuus tukiryhmään kurssin jälkeen jossa voit ilmaista tunteitasi ja tulla kuulluksi
– kirjallinen materiaali kotiin vietäväksi.
Huomio! Jos sinulla on mielenterveydellisiä haasteita ja käyt psykologin tai terapeutin luona on tärkeää, että keskustelet ensin heidän kanssaan ennen kuin ilmoittaudut kurssille.
 
TYÖPAJAN KOKONAISUUS:
Kurssilla käytetään paljon fyysisiä harjoituksia ja kehollisia liikkeitä. Tämä on oma matkasi, jossa ryhmä tukee prosessiasi. Olemme kokeneita kouluttajia ja luomme turvallisen ja lämpimän ilmapiirin.
Jos tunnet kutsun rekisteröidy sähköpostitse: info@sunandmoon.fi
 
Kieli:
Koulutus järjestetään suomeksi ja englanniksi tarpeen mukaan.
Aika 28. – 30.1.2022
Perjantai 18.00 – 21.00
Lauantaina 10.00 – 19.00
Sunnuntai 11.00 – 17.00
 
Hinta:
280 euroa
Ilmoittautuminen:info@sunandmoon.fi
Maksu tilille: FI61 4055 0017 3253 05
 
Jos olet käynyt ISTA Level 1 koulutuksen saat koulutuksen Super Early Bird hintaan 220.
 
Osoite:
Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43
00100, Helsinki
Suomi
 
Koulutukseen tarvitset mukaan mukavat vaatteet ja vesipullon.
 
LOUNAS JA PÄIVÄLLINEN:
Meillä on yksi lounastauko ja pieniä taukoja päivän aikana. Ota tarvittaessa oma välipala mukaan. Lähellä on paljon ravintoloita joissa voit syödä lounaan omakustanteisesti. Jos haluat, voit myös ostaa oman ruoan lähellä olevasta supermarketista.
 
MAJOITUS:
Keskellä Helsinkiä on paljon erilaisia ​​majoitusmahdollisuuksia. Vieraile osoitteissa www.airbnb.fi, www.booking.com, www.couchsurfing.com tai tarkista muita majoitussivuja. Joogakoulu Shanti on erinomaisella paikalla Helsingin keskustassa. Voit nukkua joogakeskuksessa hintaan 20,- euroa/yö, ja silloin sinun on otettava mukaan omat lakanat. Ota yhteyttä, jos haluat majoittua joogakouluun.
Peruutus ohjeet: Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi maksamme 50% takaisin kurssin hinnasta 31.12 asti. Sen jälkeen saat maksun takaisin lääkärintodistusta vasten.
Korona: Seuraamme yleisiä ohjeita. Tällä hetkellä jokainen joka on rokotettu tai ei rokotettu voi osallistua. Jos kurssi joudutaan perumaan saat kaikki rahasi takaisin tai vaihtoehtoisesti kurssi siirtyy huhtikuulle.
Jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta, ota meihin yhteyttä: info@sunandmoon.fi