Kosketusta, hierontaa, hyväilyä, halailua. Tarpeet voivat vaihdella mutta jokainen meistä tarvitsee jonkinlaista kosketusta tai kehokontaktia turvallisessa ja rajoja kunnioittavassa ilmapiirissä voidakseen hyvin. Tämän illan aikana saat sitä yllin kyllin ☺️.
Välillä voimme unohtaa kosketuksen tarpeen hektisessä elämäntavassa jossa aivot usein hallitsevat elämäämme ja tarpeitamme.
 
Läsnäoleva ja turvallinen kosketus rentouttaa kehoamme ja mieltämme, lisää iloa ja nautintoa elämään sekä edistää terveyttä.
 
Illan aikana annamme ja saamme toisiltamme kosketusta, hierontaa, hyväilyä, halausta. Pidämme huolen rajoistamme ja pyydämme mitä kosketusta haluaisimme. Kosketus voi olla esim. pää-, hartia-, niska-, jalka- tai/ja koko kehon kosketusta tai hierontaa. Se voi myös olla syli tai jotain aivan muuta.
 
Kosketus voi olla silkin pehmeää, kevyttä kuin ilma, soljuvaa kun vesi, painavaa, maadoittavaa, energisoivaa, leikkisää, herättävää, rauhoittavaa ja paljon muuta.
Kosketuksella voi myös olla intentio tai olla ilman intentiota.
 
Käymme yhdessä läpi erilaisia tapoja kosketella. Sinä kuitenkin päätät mitä kosketusta sinun kehosi haluaa ja tarvitsee juuri siinä hetkessä. Käymme tarkkaan läpi rajat ja kunnioitamme toisiamme.
 
Tervetuloa mukaan nauttimaan kosketuksen taiasta, saamaan sitä kosketusta mitä sinun kehosi tarvitsee juuri siinä hetkessä..
 
Mukaan voit tulla yksin, ystävän tai kumppanin kanssa.
 
Vaatetus mukavat ja rennot.
 
Mukaan mahtuu 12 henkilöä.
 
Hinta: 35 euroa
 
Liput verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/souljoy/