Annica Hill

Annica on tantra- fasilitoija ja valmentaja joka nauttii elämän energiasta sen kuplivuudesta ja leikkisyydestä. Hän on usein saanut kuulla olevansa elämäntaiteilija joka muokkaa elämänsä kuunnellen sydäntään ja rakkauttaan itseensä ja muihin. 

Annican fasilitointi ja valmennus tukee läsnäoloon, sisäiseen rauhaan ja rakkauteen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus valmentamisesta ja fasilitoimisesta joka ilmenee hänen turvallisessa ja laadukkaassa tarjonnassa. Annica luottaa paljon intuitioonsa ja hänen spontaanisuus kurseilla ja valmennuksessa lisäävät sinun mahdollisuutta saada juuri siinä hetkessä sopivaa valmennusta.

Annica on Tantric Life Coach ja osa International School of Temple Arts (ISTA) ydin ryhmää ja kouluttautuu jatkuvasti sen kautta. Yhdessä Ossin kanssa hän on ISTAn organisoija Suomessa. Annica on myös aikuiskasvatustieteiden maisteri, valmentaja ja Ecstatic Dance musiikki matkojen luoja. 

Annican elämänasenne on aina ollut tantrinen. Tantraa ja henkistä kehitystä hän alkoi opiskella noin 20 vuotta sitten. Annican elämänasenteeseen on myös vaikuttanut voimakas luontoyhteys, jooga, meditaatio, eri kulttuurit, tanssi, musiikki ja Steinerkasvatustiede.

Annicalle itsensä kuuntelu on tärkeää jossa hän käyttää tunteita, kehoa, mieltä ja sydäntä työkaluina. Keho on hänen temppelinsä josta hän pitää huolta ja jota hän kuuntelee – hämmästyen uudestaan ja uudestaan sen viisaudesta. 

 Annica antaa tantrista yksilö– ja pariohjausta sekä henkistä valmennusta.

Lue lisää: Yksilöohjaus

Lue lisää: Pariohjaus

Ajanvarausta varten ole yhteydessä sähköpostitse annica.hill@souljoy.fi tai puh: 0503954052

Normaali hinta on 80 euroa tunti. Jos tämä on kynnyskysymys voit myös maksaa oman maksukykysi mukaan 30-80 euroa tunti ❤️. Voit itse valita jos haluat tutustua kerran tai käydä useammin. Valmennuksen voit maksaa: https://holvi.com/shop/souljoy/  , MobilePayllä tai tilille: F16140550017325305 (viestikenttään: Valmennus)

”Valmennus oli äärettömän avartava  ja antoi minulle työkalut elämääni”.

”Annica luo turvallisen ja lämpimän ilmapiirin.”

”’En ole koskaan tuntenut itseni niin hyväksytyksi kun hänen äärellä. ”

Lämpimästi tervetuloa ❤️

Enemmän Annican työstä: www.souljoy.fi