Annica Hill

Annica on tantra- fasilitoija ja valmentaja joka nauttii elämän energiasta sen kuplivuudesta ja leikkisyydestä. Hän on usein saanut kuulla olevansa elämäntaiteilija joka muokkaa elämänsä kuunnellen sydäntään ja rakkauttaan itseensä. 

Annican fasilitointi ja valmennus tukee läsnäoloon, sisäiseen rauhaan ja rakkauteen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus valmentamisesta ja fasilitoimisesta joka ilmenee hänen turvallisessa ja laadukkaassa tarjonnassa. Annica luottaa paljon intuitioonsa ja hänen spontaanisuus kurseilla ja valmennuksessa lisäävät sinun mahdollisuutta saada juuri siinä hetkessä sopivaa valmennusta.

Hän on Tantric Life Coach ja osa International School of Temple Arts (ISTA) ydin ryhmää. Hän on aikuiskasvatustieteiden maisteri, valmentaja, Tantric Life Coach ja Ecstatic Dance musiikki matkojen luoja. 

Annican elämänasenne on aina ollut tantrinen. Tantraa ja henkistä kehitystä hän alkoi opiskella noin 20 vuotta sitten. Annican elämänasenteeseen on myös vaikuttanut voimakas luontoyhteys, jooga, meditaatio, buddhismi, tanssi, musiikki ja Steinerkasvatustiede.

Annicalle itsensä kuuntelu on tärkeää jossa hän käyttää tunteita, kehoa, mieltä ja sydäntä työkaluina. Keho on hänen temppelinsä josta hän pitää huolta ja jota hän kuuntelee – hämmästyen uudestaan ja uudestaan sen viisaudesta. 

 Annica pystyy tukemaan yksilövalmennuksessa asiakkaita joilla on esim. haasteita läheisyyden- tai suhteen kanssa, tarve oppia rakastamaan itseään ja elämäänsä enemmän ja löytämään oikean tien eri haasteiden kanssa elämässä.

Varaa yksityinen valmennus: annica.hill@souljoy.fi

Enemmän Annican työstä: www.souljoy.fi