sun&moon

Haluatko kokea syviä ja rehellisiä kohtaamisia muiden kanssa?

Kaipaatko enemmän läheisyyttä?

Haluatko tuntea elämänenergiasi virtaavan kehossasi?

Haluatko oppia enemmän itsestäsi ja varjopuolistasi?

Haluatko pystyä paremmin laittamaan omat rajasi?

Haluatko tuntea enemmän rakkautta elämässäsi?

Haluatko täyteläisemmän parisuhteen?

Tervetuloa mukaan Fb-ryhmäämme niin pysyt ajan tasalla uusista työpajoistamme ja valmennuksistamme 🙂.

Olisi myös ihanaa jos haluaisit liittyä sähköpostilistallemme niin saat tietoa tapahtumistamme suoraan sähköpostiisi. Laita viesti:info@sunandmoon.fi

tapahtumat ja valmennukset

NATURAL HIGH HEALING FESTIVAL 1-4-7-2021

Tervetuloa mukaan nauttimaan Natural High Healling Festareista. Tulemme pitämään siellä kaksi työpajaa Feminine & Masculine sekä Temple Night. 

SPIRITUAL SEXUAL SHAMANIC EXPERIENCE 21-28.7.2021 

This powerful 7 day training is a training for life and love and is for EVERYONE, practitioners, would-be practitioners and anyone who desires to take their personal empowerment to another level and to deepen their abilities of Self Mastery.

YKSILÖ- JA PARI VALMENNUSTA

Aikuiskasvatustieteen maisteri, Valmentaja & Tantric Life Coach. 

Annica Hill tukee sinua kokonaisvaltaisesti löytämään itsellesi oikeat ratkaisut elämässäsi kehoa, sydäntä, tunteita ja mieltä kuunnellen.  Annica on saanut palautetta valmennusten olevan mielettömän avartavia, syviä ja oivaltavia.

KUUKAUSITTAISET TYÖPAJAT HELSINGISSÄ

3.10, 7.11, 5.12

Tervetuloa mukaan. Näistä tulosossa myös omat tapahtumat pikkuhiljaa. Työpajamme sopivat kaikille jotka ovat kiinnostuneita läsnäolosta, henkisestä kehityksestä, rakkaudesta ja pyhästä seksuaalisuudesta. Ilmoittautuminen: info@sunandmoon.fi

EMOTIONAL RELEASE – TUNTEIDEN VAPAUTTAMINEN 28 – 31.1.2022

Työpaja tulee syventymään tunteiden purkamiseen ja vapauttaiseen ja käsittelemiseen. Kannamme kehossamme tunteita menneisyydestä jotka eivät ole saaneet purkautua. Syvennymme mahdollisiin syihin, miten voimme vapauttaa tunteet turvallisesti eri työkaluja käyttäen ja ottaa vastuu omien tunteitemme vapauttamisesta.

Työpajan jälkeen jatkamme säännöllisiä tapaamisia jolloin jokainen joka kokee tarvetta ja on osallistunut kurssille voi osallistua.

sun&Moon

Tarjoamme laadukkaita ja turvallisia tantran- ja henkisen kehityksen kursseja jotka mahdollistavat Sinua syvempään kehoyhteyteen ja itsetuntemukseen. 

Tapahtumamme ovat avoimia kaikille jotka ovat kiinnostuneita tietoisesta läsnäolosta, henkisestä kehityksestä, rakkaudesta ja pyhästä seksuaalienergiasta.

Tapahtumissa inspiroimme, opastamme ja tuemme sinun kehitystä erilaisin voimannuttavin harjoituksin kunkin rajoja kunnioittaen.

Toivomme kurssiemme tukevan Sinua matkalla kohti täyteläisempää, rakastavampaa ja onnellisempaa elämää. . 

 

Annica

Annica on tantra- fasilitoija ja valmentaja joka nauttii elämän energiasta, sen kuplivuudesta ja leikkisyydestä. Hän on usein saanut kuulla olevansa elämäntaiteilija joka muokkaa elämänsä kuunnellen sydäntään ja rakkauttaan itseensä. 

Annican fasilitointi ja valmennus tukee Sinua läsnäoloon, sisäiseen rauhaan ja rakkauteen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus valmentamisesta ja fasilitoimisesta joka ilmenee hänen turvallisessa ja laadukkaassa tarjonnassa

Ossi

Ossi on aina ollut elämän herkkä, intohimoinen tutkija ja kyseenalaistaja, jonka henkinen polku alkoi vuosikymmeniä sitten.
 
Ossin kehotietoisuuteen, elämänasenteisiin ja fasilitointiin vaikuttaa voimakas luontoyhteys sekä jo nuorena löytämät taistelulajit, zen ja meditointi. Myöhemmin tulivat mukaan NLP, astanga jooga ja tantra. Musiikki ja luova tanssi ovat osa elämää.
 
Koen olevani juuri siinä kohdassa omaa kehitystäni kuin missä minun pitääkin ja minua kiehtoo miten yhdistää arjessa läsnäoleva henkisyys tähän hetkeen. Kaikki toiminta mikä herkistää meitä elämälle vahvistaa ja rakkaus on suurin voima.