Mehevä ja muheva ilta tulossa 🔥
Lämpimästi tervetuloa ilon ja leikin iltaan. Mitä iloa ja leikkisyyttä meistä jokaisesta löytyy? Mitä voimme oppia muilta? Mitä voimme antaa muille?
 
Ilo ja leikki ei tarvitse sanoja, ei päämäärää ei mitään opittua. Se pulppuaa aitoudesta, rehellisyydestä, antautumisesta tähän hetkeen. Läsnäoloa tässä ja nyt. Hassuttelua, yksin tai yhdessä. Rakkaudesta elämään.
Voinko antaa itselleni luvan antautua hetkeen ja vain olla leikin äärellä? Voisiko tätä kautta löytyä ilo? Ilo elämään ja arkeen. Miten ilo ja leikki vaikuttavat elämänenergiaani ja seksuaalisuuteeni? Voiko näilläkin elementeillä leikkiä?
 
Kun meillä on luontevasti ilo ja leikki mukana arjessa se tuo keveyttä ja iloa elämään. Asiat ovat hyvin ❤️. Elämä kantaa.
Lämpimästi tervetuloa mukaan, olet sitten uusi tantran polulla tai pidemmän linjan tantrikko. Voit tulla yksin tai yhdessä ystävän kanssa.
 
Mukaan et tarvitse muuta kuin rennot vaatteet.
 
Hinta: 39 euroa
Lipun voit ostaa Holvista tai käteisellä paikan päällä: https://holvi.com/shop/souljoy/
Jos maksat käteisellä ilmoittaudu etukäteen Katrille tai Annicalle yv:llä tai sähköpostiin: tlc.tantraillat@gmail.com Mahdolliset kysymykset myös yv:llä tai tlc.tantraillat@gmail.com. Kohta nähdään 😊.
 
Osoite:
Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43
00100 Helsinki
 
Teidän kanssa leikkiä ja iloa odotellen,
Annica & Katri
 
Katri ja Annica ovat molemmat aikoinaan käyneet kaksivuotisen Tantric Life Coach koulutuksen jonka jälkeen he molemmat ovat jatkaneet omilla poluillaan. Katri on opiskellut TRE ohjaajaksi, seksuaaliterapeutiksi ja energiahoitajaksi ja Annica on jatkanut opiskeluja kansainvälisessä International School of Temple Arts:ssa (ISTA) ja pitää Ecstatic Dance tansseja. Molemmat pitävät nykyään erilaisia workshopeja. Katrin työstä löydät enemmän: www.rakkaudenvirta.fi ja Annican työstä www.sunandmoon.fi