OLEN RAKASTETTU

(English below)

Tervetuloa ihanaan tantriseen perjantai-iltaan Shantissa Töölössä. Ilta on tarkoitettu niin uusille kun pidempään tantraa harrastaneille.

Illan aikana pääset erilaisten kehollisten harjoitusten kautta, yksin ja yhdessä muiden kanssa, jokaisen omia rajoja kunnioittaen, syventymään illan teemaan – olen rakastettu. Olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kun olet ❤️ 

Palautetta aikaisemmista työpajoistamme:

”Lämmin kiitos ihanasta illasta kannattelevassa, rakkaudellisessa ohjauksessanne Annica & Ossi ❤️! Kehossa ja sydämessä väreilee edelleen ❤️🔥💃

”Olen täynnä kiitollisuutta, ja rakkautta. 

Tantrakurssinne on vienyt sydämeni ja sieluni. Tai oikeammin sanottuna liittynyt niihin, sillä se on antanut niin paljon. ”

”Annica ja Ossi ovat yhdessä dreamteam. Täydennätte hyvin toisenne ja erilaiset rytminne soivat harmonisesti 😀.”

Aika: 2.9.2022 klo 18.30-21.30

Paikka: Runeberginkatu 43, 4 krs, 00100, Helsinki

Hinta: 39 euroa

Lippu Holvista: https://holvi.com/shop/souljoy/

Ovet avautuvat puoli tuntia ennen tapahtuman alkua. Aloitamme tasan klo 18.30. Tule mielellään ajoissa niin ehdit rentoutua ja päästä tunnelmaan. Ota mukaan rennot vaatteet ja mieli. Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä: info@sunandmoon.fi

Yhteistä tapaamista odottaen ❤️

Annica&Ossi

——————

Tarjoamme laadukkaita ja turvallisia tantran- ja henkisen kehityksen työpajoja sekä koulutuksia Sun&Moon nimissä. Kursseillamme pääset syvempään yhteyteen kehosi kanssa sekä kehität itsetuntemustasi – ja näiden kautta läsnäolosi, elämänilosi ja -voimasi kasvavat. Tapahtumat ovat avoimia kaikille jotka ovat kiinnostuneita tietoisesta läsnäolosta, henkisestä kehityksestä, rakkaudesta ja pyhästä seksuaalienergiasta.

Meille tantra on elämäntapa, jonka tärkeitä kulmakiviä ovat hyväksyntä, läsnäolo, rakkaus, vapaus ja antautuminen elämälle. Kunnioitamme jokaisen rajoja itseämme ja toisia rakastaen, kuunnellen ja kunnioittaen. Tantra huomioi kaikki elämänalueet myös seksuaalienergiamme joka on meidän kaikkien alkulähde ja elämänenergia. Tantrinen elämäntapa on kursseillamme tukena itsensä kehittämiselle ja käytämme laajasti myös muita kuin tantrisia työkaluja kursseillamme. 

Työpajoissa ja koulutuksissa inspiroimme, opastamme ja tuemme sinun kehitystä erilaisin voimannuttavin harjoituksin kunkin rajoja kunnioittaen.

Toivomme kurssiemme tukevan sinua matkalla kohti täyteläisempää, rakastavampaa ja onnellisempaa elämää. 

Tapahtumamme ovat  avoimia kaikille jotka ovat kiinnostuneita tietoisesta läsnäolosta, henkisestä kehityksestä, rakkaudesta ja pyhästä seksuaalienergiasta.

ENGLISH

Welcome to our tantra evening in Shanti in Töölö. You are warmly welcome to our events. During the evening we will through different kind of body exercises dig into the theme of the day – I’m loved. 

I am heartily welcome just the way you are ❤️

If you have any questions please don’t hesitate to contact us: info@sunandmoon.fi

Love, 

Annica&Ossi