ossi kajas

Olen aina ollut elämän herkkä mutta intohimoinen tutkija ja kyseenalaistaja, joten tantrinen elämänasenne tuntui heti hyvin kotoisalta parikymmentä vuotta sitten perehtyessäni esim Oshon ajatuksiin.

 

Tantra on minulle sielun tiedettä: tietoista itsetuntemukseni lisäämistä, tervettä kyseenalaistamista, kehooni tulemista tässä hetkessä ja kehoni kokonaisvaltaista kuuntelemista, rajojeni tunnistamista, flown löytämistä ja alitajuntani varjoisten alueitten valaisemista sekä kehoni ja mieleni vapauttamista niistä. Näiden myötä energiaani ei enää kulu vanhojen tarinoitteni ja asenteideni tiedostamattomaan toistamiseen tai vastustamiseen. Menneisyyttäni en voi muuttaa, mutta voin muuttaa miten suhtaudun menneisyyteeni tässä hetkessä.

 

Koen että oma kehomme toimii syvemmän sisäisen maailmamme viisaana peilinä ja tantran myötä opin paremmin kuuntelemaan kehoni viisautta ja mitä se kaipaa – tai ei halua – juuri nyt. Kun tietoinen läsnäoloni ja kehoyhteyteni lisääntyy tässä hetkessä voin hyväksyä asiat juuri sellaisina kuin ne todella ovat ja opin intuitiivisesti tekemään itselleni sopivampia päätöksiä kuuntelemalla sekä kehoani, syvää minääni että sieluani.

Kun tyytyväisyyteni itseäni kohtaan lisääntyy, myös suhteeni ulkomaailmaan automaattisesti paranee.

 

Tantriset kurssit ja fasilitointi:

Tantrisia kursseja olen fasilitoinut yksin, Shantin TLC illoissa Töölössä sekä Sun&Moonin (entinen Soul Flow) nimissä. Opastan myös yksilö- ja paritantraa sekä toteutan toiveesta ryhmäkursseja. Yhdistän yksityishoidoissani intuitiivista hierontaa, de-armoringia ja energiahoitoa.

Valmistuin Tantric Life Coachiksi, WHT I & TLC II, kesällä 2018 ja olen sen jälkeen jatkanut opintojani International School of Temple Arts:ssa (ISTA) Level 1 & 2. Toimin ISTA:n organisoijana Suomessa. 

Enemmän Ossista: www.ossikajas.com