Sun&Moon

Tervetuloa kursseille ja valmennuksiin ❤️

Tarjoamme sinulle laadukkaita ja turvallisia tantran- ja henkisen kehityksen kursseja jotka mahdollistavat sinua syvempään kehoyhteyteen ja itsetuntemukseen.

Meille tantra on elämäntapa jossa sanotaan mielummin  asioille kyllä kun ei. Olemme avoimia elämälle ja pyrimme olemaan laittamatta itsellemme ja toisille rajoja, kuitenkin itseämme ja toisia rakastaen, kuunnellen ja kunnioittaen. Tantrinen elämäntapa on kursseillamme tukena itsensä kehittämiselle. Tantra huomioi kaikki elämänalueet myös seksuaalienergiamme joka on meidän kaikkien alkulähde ja elämänenergia.

Työpajoissamme käytämme kuitenkin laajasti erilaisia harjoituksia, emmekä rajoita sitä tiettyyn filosofiaan vaan käytämme harjoituksia eri elämänalueilta tukemaan kurssin teemaa jossa tavoitteena on henkinen kasvu. 

Tapahtumamme ovat  avoimia kaikille jotka ovat kiinnostuneita tietoisesta läsnäolosta, henkisestä kehityksestä, rakkaudesta ja pyhästä seksuaalienergiasta.
 
Tapahtumissa inspiroimme, opastamme ja tuemme sinun kehitystä erilaisin voimannuttavin harjoituksin kuten:
 
Itsensä rakastaminen
Turvallisuus ja rajat
Hyväksyminen
Tantra
Seksuaalienergian- eli kundalinienergian nostattaminen
Tunteiden vapauttaminen
Manifestointi
Varjotyöskentely
Sisäisen maskuliinisen ja femiinisen puolien tunnistaminen
Tietoisia kehollisia harjoituksia
Chakratyöskentely
Meditointi
Hengitysharjoituksia
Energiatyöskentely
Kohtuyhteys
Shamanismi
Tao- ja Zen
Tietoista tanssia

 

Toivomme että, kurssimme tukevat Sinua matkalla kohti täyteläisempää, rakastavampaa ja onnellisempaa elämää ❤️. 

Työpajoihimme kaikki ovat tervetulleita oletko sitten sinkku, parisuhteessa, erilaisissa avosuhteissa tai seksuaalisesta suuntauksesta riippumatta.
 
Yhteydenotot: info@sunandmoon.fi