Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle. 

Valmentajana ja ohjaajana Annica.

Tantrinen parisuhde vaatii aikaa, läsnäoloa, itsensä peilailua ja kehittämistä, rehellisyyttä, hyväksymistä ja ennen kaikkea itsensä ja toisen rakastamista. Olemme hyviä juuri sellaisina kun olemme. 

Tantrinen parisuhde tukee meidän omaa tietä onnelliseen elämään.

Kun tulette tantriseen ohjaukseen ja valmennukseen teillä on joku tavoite. Haluatte ehkä oppia tantrasta enemmän? Rakastelu ei toimi? Suhteessa on solmuja joihin toivotte apua jne.

Lähdemme liikkeelle siitä mikä on teidän tilanne ja mahdollinen haaste. Voin tavata teidät yhdessä ja joskus voi olla hyvä myös tavata teidät erikseen, jonka jälkeen on helpompi taas tukea teitä yhdessä. 

Ohjausta ja valmennusta on sen verran kun koette tarpeelliseksi. Voitte aina jokaisen ohjauksen ja valmennuksen jälkeen päättää jos haluatte uuden ajan tai ette. 

Ohjauksessa ja valmennuksessa syvennymme teidän tilanteeseen. Tantrassa poistumme pään loogisuudesta ja syvennymme tunteisiin, rehellisyyteen, aitouteen ja rakkauteen. Sitä kautta löydätte sielultanne oikeat vastaukset miten edetä tilanteessa. Ohjaan ja tuen teitä tässä prosessissa.

Valmennuksen aikana teemme myös erilaisia kehollisia harjoituksia jotka tukevat teidän tilannetta. Harjoitukset ovat lempeitä ja turvallisia. Mahdolliset intiimit harjoitukset saatte kotitehtäväksi.

Ajanvarausta varten olkaa yhteydessä sähköpostitse annica.hill@souljoy.fi tai puh: 0503954052

Tantrisen parisuhdevalmennukseen hinta on 120 euroa ja lipun voitte ostaa: https://holvi.com/shop/souljoy/

Lämpimästi tervetuloa turvalliseen ja lempeään ohjaukseen ja valmennukseen!