Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle. 

Valmentajana ja ohjaajana, Annica.

Tantrinen parisuhde vaatii aikaa, läsnäoloa, itsensä peilailua ja kehittämistä, rehellisyyttä, hyväksymistä ja ennen kaikkea itsensä ja toisen rakastamista. Olemme hyviä juuri sellaisina kun olemme. 

Tantrinen parisuhde tukee meidän omaa tietä onnelliseen elämään.

Kun tulette tantriseen ohjaukseen ja valmennukseen teillä on joku tavoite. Haluatte ehkä oppia tantrasta enemmän? Rakastelu ei toimi? Suhteessa on solmuja joihin toivotte apua jne.

Lähdemme liikkeelle siitä mikä on teidän tilanne ja mahdollinen haaste. Voin tavata teidät yhdessä ja joskus voi olla hyvä myös tavata teidät erikseen, jonka jälkeen on helpompi taas tukea teitä yhdessä. 

Ohjausta ja valmennusta on sen verran kun koette tarpeelliseksi. Voitte kokeilla kerran tai tulla tarpeen mukaan. Yleensä kuitenkin tarvitaan muutama tapaaminen jotta solmut aukeavat, valmennuksesta tulee kokonaisuus ja pääsemme tuloksiin. Näistä asioista meidän onkin hyvä keskustella heti ensimmäisellä tapaamisella. Voitte kuitenkin aina jokaisen valmennuksen jälkeen päättää jos haluatte jatkaa tai ette. 

Ohjauksessa ja valmennuksessa syvennymme teidän tilanteeseen. Tantrassa poistumme pään loogisuudesta ja syvennymme kehon viisauteen, tunteisiin, rehellisyyteen, aitouteen ja rakkauteen. Sitä kautta löydätte oikeat vastaukset miten edetä tilanteessa. Ohjaan ja tuen teitä tässä prosessissa.

Valmennuksen aikana teemme myös erilaisia kehollisia harjoituksia jotka tukevat teidän tilannetta. Harjoitukset ovat lempeitä ja turvallisia. Mahdolliset intiimit harjoitukset saatte kotitehtäväksi.

Ajanvarausta varten olkaa yhteydessä sähköpostitse annica.hill@souljoy.fi tai puh: 0503954052

Tantrisen parisuhdevalmennukseen hinta on 120 euroa tunti (vähävaraiset 80 euroa tunti) ja lipun voitte ostaa: https://holvi.com/shop/souljoy/

 

Lämpimästi tervetuloa turvalliseen ja lempeään ohjaukseen ja valmennukseen!