IMG_3912_2

Tantrista yksilöohjausta ja henkistä valmennusta

Kaipaatko enemmän elämänenergiaa?  

”Tuen sinua henkisellä matkallasi ja tuomme yhdessä egosi näkyväksi. Sitä kautta sinulla on mahdollisuus muutokseen elämässäsi.”
 
Tantra 

Tantrinen elämänkatsomukseni heijastuu ohjauksessani. Tantrassa keskitytään itsensä- ja muiden hyväksymiseen ja rakastamiseen, läsnäoloon, itsensä peilailuun ja kehittämiseen, rehellisyyteen,  elämälle antautumiselle ja elämänvoimansa kasvattamiseen. Tantrisessa ajattelussa olemme kokonaisuus jolloin myös seksuaalisuus on osa meitä. Yllämainituilla työkaluilla  pystymme lisäämään onnellisuutta eri elämänalueillamme.

Henkinen valmennus

Valmennuksessa keskitymme läsnäoloon, tunteisiin, rehellisyyteen, aitouteen ja rakkauteen. Sitä kautta löydät oikeat vastaukset miten edetä tilanteessasi.

Tuen sinua aluksi läsnäoloon erilaisilla harjoituksilla. Pääset rentoutumaan ja autan sinua pääsemään yhteyteen itsesi ja tunteittesi kanssa. Kun löydät läsnäolon asioita alkaa nousemaan pinnalle ja voimme alkaa tutkimaan niitä yhdessä.

Valmennuksen aikana teemme erilaisia kehollisia harjoituksia jotka tukevat sinun prosessia. Harjoitukset ovat lempeitä ja turvallisia. Mahdolliset intiimit harjoitukset saat kotitehtäväksi.

Tantrinen parisuhdevalmennus

Enemmän tanrisesta parisuhdevalmennuksesta löydät täältä.

Meidän ahdistuneisuus, huoli ja pelko asioista kumpuavat pelosta, että emme saa sitä mitä haluaisimme. Kun uskallamme päästää irti tarpeistamme ja kontrollista ja uskomme elämän kannattelevan meitä tapahtuu muutos. Silloin meidän tarpeet eivät enää kontrolloi meitä vaan pääsemme luontaiseen elämänvirtaan. Tämä herättää innostuneisuutta elämää ja sen eri osa-alueita kohti. Innostuneisuus  kumpuaa toiveesta saada jotain. Odotamme jotain ilman, että se muuttuu tarpeeksi.

Meidän tarpeet ovat osa meidän egoa. Egomme ei anna meille tilaa suhtautua tilanteisiin uudella tavalla vaan haluaa meidän ajattelevan ja reagoivan tietyn vanhan kaavan mukaisesti. Silloin kontrolli ottaa vallan.

Meidän tarpeet estävät luontaisen elämänvirran. Muutos itsessämme tapahtuu hyväksynnällä. 

Ajanvarausta varten ole yhteydessä sähköpostitse annica.hill@souljoy.fi tai puh: 0503954052

Haluan mahdollistaa valmennuksen kaikille jotka ovat sen tarpeessa. Maksat oman maksukykysi mukaan 30 – 80 euroa. Voit itse valita jos haluat tutustua kerran tai käydä useammin. Täyden hinnan valmennuksesta voit maksaa: https://holvi.com/shop/souljoy/  muuten MobilePayllä tai tilille: F16140550017325305 (viestikenttään: Valmennus)

”Valmennus oli äärettömän avartava  ja antoi minulle työkalut elämääni”.

”Annica luo turvallisen ja lämpimän ilmapiirin.”

”’En ole koskaan tuntenut itseni niin hyväksytyksi kun hänen äärellä. ”

Lämpimästi tervetuloa ❤️