Täydenkuun seremonia ja tanssit

(English below)

Täydenkuun seremonioita ja tansseja on pidetty monissa kulttuureissa ja heimoissa tuhansia vuosia.  Täydenkuun aika on puhdistumisen aika menneistä. 

Täysikuu antaa sinulle mahdollisuuden tarkastella erilaisia teemoja elämässäsi. Jokaisella täysikuulla on omat pääteemat. Voit oppia niistä ja päästää irti jos ne eivät enää palvele sisäistä kasvuasi.  

10.9.2022 on Sadonkorjuun kuu. Silloin juhlitaan sadonkorjua, luovuutta, intuitiota ja myös suru ja tunteet nousevat esille tämän täydenkuun aikana.

Tervetuloa mukaan juhlistamaan täysikuuta ja tanssimaan vapaasti sen taiassa. Päästetään irti ja nautitaan sadonkorjuun kuusta. Saat mielellään ottaa mukaan juhlistamaan sadonkorjua pientä syötävää luonnon antimista.

Aikataulu:

18.30 – 19.30 Seremonia

19.30 – 21.00 Tanssit

21.00 – 22.00 Integrointi ja juhlistaminen

Paikka:

ESKUS – Esitystaiteen keskus 

Kaasutehtaankatu 1/33 

00540 Helsinki

Hinta: 35 euroa

Lippu Holvista: https://holvi.com/shop/souljoy/

Ota mukaan rennot vaatteet ja mieli. Jos sinulla on kysyttävää ole yhteydessä: annica.hill@souljoy.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Annica ❤️

———-

Annica Hill

Annica on luonnonlapsi joka tantrisella maailmankatsomuksellaan nauttii elämästä oppien uutta itsestään, toisista ja elämästä joka päivä. Hän on Ecstatic Dance Dj, joka on pitänyt viikottaisia ED tansseja muutaman vuoden ajan Helsingissä. Annica on myös tantraohjaaja, henkinen valmentaja ja aikuiskasvatustieteen maisteri. Annica pitää ja organisoi työpajoja, tansseja ja kursseja yhdessä Ossi Kajaksen kanssa Sun&Moon nimissä. Enemmän: www.sunandmoon.fi

ENGLISH

Full moon ceremonies and dances have been held in many cultures and tribes for thousands of years. The full moon gives us the opportunity to cleanse ourselves of old patterns and ways of doing things. 

Warmly welcome to the harvest full moon ceremony and dance. You can bring with you some harvest from the nature if you like to celebrate.

Address: 

ESKUS – Esitystaiteen keskus 

Kaasutehtaankatu 1/33 

00540 Helsinki

Price: 35 euro

Ticket: https://holvi.com/shop/souljoy/

For questions please contact: annica.hill@souljoy.fi

Warmly welcome

Annica ❤️