Annica Hill

Annica on kokenut fasilitoija ja valmentaja. Hän on jatkuva itsensä kehittäjä joka nauttii elämästä ja arjen leikkisyydestä. 

 

Hän on pitkän linjan tantrika ja joogaaja joka on aloittanut tantra polun 2000-vuoden alussa. Hän on kouluttautunut klassiseen tantraan ja neo-tantraan Suomessa ja kansainvälisesti ja tuntee hyvin tantran eri linjaukset. Annicalle tantra on polku itsenä kehittämiselle, elämänfilosofia ja työkalu arjessa kohti tietoisempaa ja onnellisempaa elämää.

 

Annican laadukkaassa ja intuitiivisessa valmennuksessa näkyy hänen pitkä kokemus joka luo turvallisen tilan osallistujalle.

Tantra?

Tantra on minulle elämäntiede. Se on elämänfilosofia joka tukee ja opastaa minua olemaan omissa voimissani vapaana omana itsenäni.  Se antaa työkaluja elämääni, miten voin paremmin nauttia elämästä ja olla onnellinen.

 

Minulla on kokemusta ja koulutusta sekä neo-tantrasta, että klassisesta tantrasta. Neo-tantrassa keskitytään paljon sydän- ja oman seksuaalienergian herättämiseen ja traumojen puhdistamiseen kehosta. Oma kehoyhteys on tärkeää ja opimme paljon omista tunteistamme ja miten käyttää niitä työkaluna itsetuntemuksen kasvattamisessa. Fokus on yleensä muladhara, svadhishthana ja anahata chakrojen herättämisessä.

 

Klassisessa tantrassa käytetään joogaa tukena henkiselle kehitykselle. Tantra jooga koostuu hatha joogasta joka puhdistaa kehoa, astanga joogasta joka puhdistaa mielen, mantra jooga jossa käytetään äänen vaikutusta ja värähtelyä hyväksi päästääksemme korkeimpiin energia- ja värähtely tasoihin, kundalini jooga jossa herätämme elämänenergian ja eri energiakeskukset kehossamme, kriya jooga jossa käytämme energioita hyväksemme eri tavoin itsessämme ja meidän ulkopuolella ja shiva shakti jooga jossa pääsemme yhteyteen korkeampiin energioihin yhdistämällä feminiiniset ja maskuliiniset energiat itsessämme ja mahdollisesti kumppanin kanssa.

 

Klassisen tantran tuen ja opastukseni saan Guru Yogi Prakashilta Nepalista, jonka opettajia ovat Swami Nirajanandan, (joka on Swami Satyanandan seuraaja Biharin joogakoulusta Intiassa) ja Swami Shivalingamin, joka on myös Swami Satyanandan oppilas, ja joka opettaa nepalilaisen tantran muinaisia piilotettuja salaisuuksia hänelle.

 

Tantra on alun perin lähtenyt liikkeelle Nepalin maaperästä jossa Shiva itse opetti tätä tiedettä toiselle puoliskolleen Parvatille. Se on säilynyt puhtaassa muodossaan gurulta opetuslapsille siitä lähtien. 

Koulutukset:

 • Päivittäinen sadhana-harjoitus; mantra, meditaatio ja jooga
 • Tantra joogaopettaja, Shanti Yoga Ashram, Nepal 2023
 • ISTA järjestäjä Suomessa, 2020 – 2022 (Komala Lyra, Eugene Hedlund, Niten Dhyan, Janine Ma-Ree, Clara Gomez Santos, Diana Prem Shakti)
 • ISTA, International School of Temple Arts, Level 1, 2, 3 Intia, Italia, Espanja 2018 – 2020 (Elaine Yonge, Komala Lyra, Bynoi Desouza, Xavier de Forceville, Janine Ma-Ree, Rex Rafiq, Triambika Vive)
 • Womb Journey, 2020 Janine Ma-Ree
 • Tantric Life Coach, Awareness Therapy, Suomi ja Portugali 2017 – 2019
 • Reiki, 2016
 • Steinerkasvatustiede, 2010-2012
 • Kansainväliset johtamistaidon koulutukset, 1999 – 2018
 • Aikuiskasvatustieteen maisteri, 1998
 • Sosiaalipsykologia 1997
 • Strategia ja johtaminen, 1994 – 1997
 • Merkonomi tutkinto, 1993
 • Jatkuvaa henkistä tukea ja opastusta vuodesta 2023 -> Guru Yogi Prakash Dhungana, Nepal, Shanti Yoga Ashramin perustaja: www.shantiyogaashram.com

Kurssit ja valmennukseni

Kurseillani ja valmennuksissani yhdistän neo-tantraa, klassista tantraa,  johtamistaidon taustaani ja taitojani pedagogina.

 

Käytän paljon intuitiotani ja herkkyyttäni valmennuksissani tukeakseni mahdollisimman hyvin jokaisen sisäistä matkaa. Kurseillani ja valmennuksissani tuen sinua eri tavoin syvempään itsetuntemukseen.

 

En painota seksuaalisuutta valmennuksissani.  Se on luonteva osa meitä kaikkia ja saa vapaasti virrata valmennuksissani sen mukaan miten jokainen itse haluaa, tai ei halua, niin kun elämässä yleensä.

 

Tärkeintä minulle on, että jokainen tuntee itsensä turvalliseksi kurseillani ja valmennuksissani. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Scroll to Top
Sun&Moon