Ossi Kajas

Ossi on visionääri, joka on yli 30 vuoden ajan luonut itselleen menestyksekkäästi olosuhteet elää itsensä näköistä elämää yhdistämällä luovan työnsä henkiseen kehitykseen ja yhteiskunnallisen menestymiseen, säilyttäen samalla harmonisen zenimäisen tasapainon näiden välillä.

Kehotietoisuuteeni ja elämänasenteisiini ovat aina vaikuttaneet voimakas shamanistinen luontoyhteys sekä kyseenlaistamisen taito – guruilusta en ole koskaan ollut kiinnostunut.

1970-luvulta alkaen kehitykseeni vaikuttivat rennot rullalautailu, fillarointi ja frisbee. Fokusta ja kehotietoisuuttani kasvattivat karate ja Tae Kwon Do. Ajatteluani selkeytti meditointi, jonka kehitin itse teininä. Äidiltäni opin herkän energiahieronnan ja spiritualistisen maailmankuvan. Isäni vahva metsätuntemus ja luontoyhteys vaikuttivat maailmankuvaani voimakkaasti.

 

1980-luvulla löysin Sokrateen, Goethen, Dale Carnegien ajatukset ja Kama Sutran nautinnot. Valitsin tietoisesti että minusta tulee valokuvaaja, eikä bisnesmies.

 

1990-luvulla elämäntapayrittäjyyden aloittamisen lisäksi oivalsin rakkauden olevan elämäni tarkoitus. Löysin zenin, buddhalaisuuden ja taolaisuuden maailmankuvat sekä Wayne Dyerin ja Louise Hayn kirjat. Rakentavaa kommunikointia opin NLP:stä ja Non Violent Communicationista ja aistieni herkistelyyn tutkin aroma-, ääni- ja väriterapiaa. 

 

Opin kehon ja sielun yhdistämistä, energioita ja huolenpitoa perehtyessäni syvemmin tantriseen ajatteluun ja voimakkaasti minuun vaikuttaneeseen ashtanga joogaan, joka on ollut osa elämääni jo vuodesta 1996. 

Olen aina halunnut yhdistää maallisen arkisen ja syvemmän henkisen elämäni ja ihmiset toisiinsa; jokapäiväinen elämä ja arjen toiminnot ovat mielestäni syvintä, haastavinta ja opettavaisinta henkistä harjoitusta.

Scroll to Top
Sun&Moon