Tunnetaito- ja yksilövalmennusta

Tervetuloa valmennukseen. Valmennuksessa keskitymme tietoisuutesi lisäämiseen.

 

Opit havainnoimaan, tunnistamaan ja ymmärtämään tunteesi, saat mahdollisuuden kohdata turvallisesti mahdolliset traumasi ja saat tilan löytää oma sisäinen voimasi ja totuutesi. Valmennus on syvä itsetuntemuksen matka ja päätät itse miten syvälle haluat mennä. 

 

Valmennus antaa selkeyttä, ymmärrystä ja opettaa sinua rakkaudellisempaan ja onnellisempaan elämään. Saat mahdollisuuden toipua vanhoista traumoista ja löydät sisäisen totuuden.

 

Valmennuksessa käytän laajasti osaamistani ja valmennus koostuu kysymyksistä, dialogista, ohjauksesta ja turvallisista käytännöläheisistä harjoituksista tarpeittesi mukaan.

 

Varaa aika netistä täältä!

 

Ole tarvittaessa yhteydessä, Annica Hill: 050 395 4052

 

Hinta:

  • Yksi valmennus, 80 euro/ 60 min.
  • Viiden kerran kokonaisuus, 350 euro.
  • Maksu Mobile Pay ennen valmennusta: 050 395 4052 tai tilille.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

”Annicalla on valtavan hieno taito kohdata ihminen herkästi, kokonaisena ja kunnioituksella. Hänen kanssaan olen pystynyt käsittelemään todella vaikeita tunteita ja ajatuksia juuri itselleni sopivilla tavoilla. Annicalla on todella paljon osaamista ja hänellä on kyky soveltaa sitä kulloinkin tilanteen mukaan. Hän osaa tarvittaessa sanoa myös todella suoraan, mutta niin, intentio on aina rakkaudessa ja kunnioituksessa. Elämäni on muuttunut todella syvällisesti parempaan suuntaan Annican ansiosta. ”

Scroll to Top
Sun&Moon