Asiakaspalautetta

Lämmin kiitos ihanasta illasta kannattelevassa, rakkaudellisessa ohjauksessanne Annica & Ossi ❤️! Kehossa ja sydämessä väreilee edelleen ❤️🔥💃”

“Kiitos mahtavasta viikonlopusta. En ihan tiennyt mihin olin tulossa. Astuin epämukavuusalueelle (joka kannatti tehdä). Hienosti olitte rakentaneet kaikki. Työpajat avasi juuri niitä syviä tunteita jotka olivat rakentuneet elämässä. Viha työskentely; ajattelin aluksi ettei minusta lähde mitään, mutta kokemus herätti isoja tunteita. Kiitos Ossi ja Annica, kyllä kannatti tulla – ja ihana ryhmä jossa ei tarvinnut olla muuta kuin oma itsensä.”

Annica ja Ossi ovat yhdessä dreamteam. Täydennätte hyvin toisenne ja erilaiset rytminne soivat harmonisesti 😀.”

Kiitos antoisasta päivästä. Osasitte luoda luottamuksellisen ja avoimen tunnelman kurssille ja tilaan.

Olen osallistunut useille parisuhdekursseille, ja tämä oli selkeästi monipuolisempi, kun täällä käsiteltiin asioita jotka tulivat konkreettisiksi oivallisten harjoitusten kautta.

Annica on ihanan kupliva ja iloinen. Pirskahtelevakin. Lämmin ja läsnäoleva. Hänen ohjaus on feminiininen, rohkeaa ja kehollista sekä antoi jotenkin tilaa olla itsekin rohkeampi.

Ossin tapa ohjata oli maanläheinen, helppo pysyä kärryillä. Pidin hänen rauhallisuudestaan ja kunnioittavasta suhtautumisesta kaikkiin paikallaolioihin.

Päivä oli ihana pysähtyminen itsen ja kumppanin äärelle. Harjoitukset olivat hyviä ja niiden avulla oli helppo päästä yhteyteen.

Koin turvalliseksi tulla aivan uudenlaiselle kurssille, jonka sisällöistä en tiennyt edes sanatasolla. Kiva, että halasitte heti ekana iltana, kun saavuin, tuli lämmin olo. Verho avautui ja näin itsestäni puolia, jotka olin valmis kohtaamaan.  Aluksi se jännitti, mutta nyt on olo, ettei siitä kyllä enää halua kieltää olemasta. Vapautunut olo, ikäänkuin olisin löytänyt keskukseni ensimmäistä kertaa. Teidän tapa opettaa oli inhimillinen ja toista kunnioittava. Aluksi vähän ”intiimi!, koska tottunut arjessa niin jäykkään vuorovaikutukseen. Tosi oivalluttava viikonloppu ja ekaa kertaa teidän kursseilla olleena toivon pääseväni muihinkin tapahtumiin.

Parisuhdevalmennus: Otit meidät lempeästi vastaan ja heti oli hyvä olla vaikka oltiinkin uuden äärellä. Päällimmäisenä opeista jäi mieleen kosketus ja sen aistiminen. Kiireetön tunnelma tantrassa rauhoittaa mielen ja kokemaan kosketuksen uudella tavalla. Myös kosketuksen antaminen tuntui luonnolliselta tällä tavalla. Tätä kaivattiin – läsnäoloa, turvaa ja rakkautta. Lisää tätä!
Kiitos Annica!

Mahtava Kurssi on ollut. Heti tuli turvallisuuden tunne, vaikka toisaalta jännittikin. Ei tule mitään ”negatiivista” mieleen, vaikka kuinka mietin. Olette sopiva ja rakastettava pari kursseja pitämään, vaikka mennään syviin vesiin. Tai ehkä juuri siksi 🙂  

Huumoria kivasti mukana, kaiken prosessoinnin keskellä. Sopivan pieni ryhmä itselle hyvä. KIITOS TEILLE, ONNEKSI TULIN ❤️

Lämmin kiitos Annicalle ja Ossille! Te loitte lämpimän, turvallisen ja hyväksyvän tilan tutustua itseensä syvemmin ja kokeilla rohkeasti omia rajoja. Kiitos teille.

Teillä aito kiinnostus jakaa tantran oppeja kanssamme.

Minulla on ollut jotenkin juurtuneempi ja levollisempi perusolotila, vois kuvailla vaikka niin, että olen kuin purjevene, jossa kölin paino vakauttaa aallokon heittelyä. Iso kiitos upeasta kurssista ❤️

Kiitos opettajille, että otatte vastaan ihmisinä ja mahdollisimman vähällä ego-energialla oppilaiden energian. Kiitos ”cut the crap” -asenteeesta! ❤️

Päivässä oli hieno rauhallinen tunnelma ja harjoitukset sopivasti toteutettavia, sai hyvää jatkettavaa kotiin.

Olen täynnä kiitollisuutta, ja rakkautta.

Lämmin, lempeä ja hyväksyvä ilmapiiri.

Täydennätte hyvin toisenne ja erilaiset rytminne soivat harmonisesti 🙂

Olen sanaton ja niin onnellinen, että tulin kurssillenne!

Scroll to Top
Sun&Moon