Parisuhdekurssi - ''Yhteys'' 18.5.

Tervetuloa Yhteys – Parisuhdekurssille ❤️
Osallistumalla syvennät yhteyttäsi itseesi ja kumppaniisi matkallanne kohti syvempää, elävämpää ja nautinnollisempaa suhdetta.
 
Kurssilla saatte läsnäolevasti kohdata toisenne erilaisten kehollisten ja uusia näkökulmia avaavien harjoitusten kautta. Luomme teille turvallisen tilan syventää suhdettanne ja löytämään uusia tapoja lähestyä toisianne kunnioittavasti, läsnäolevasti ja energisesti.
Päivä sopii kaikille riippumatta taustastanne ja suhdemuodostanne. Harjoitukset teette oman parin kanssa vaatteet päällä.
 
Päivän aikana syvennymme mm seuraaviin asioihin:
* Miten valita rakkauden tie päätöksissä ja arjen toiminnassa
* Miten kasvattaa läsnäoloa ja kunnioitusta suhteessa
* Rajat luovat turvallisuutta ja luottamusta – niiden kautta nautinto lisääntyy
* Erilaisia kosketustapoja
* Miten keskustella rakastelusta ja seksistä rakentavasti ja nautintoa lisäävästi
* ym
 
Yhteys-kurssimme on ensimmäinen osa parisuhde kokonaisuudestamme, joka ei velvoita muihin kurssien osallistumiseen. Muut osiot ovat: Syventyminen, Kohtaaminen ja Yhdistyminen. Voitte halutessanne käydä saman kurssin useamman kerran. Jokainen kerta antaa erilaisia oivalluksia itsestänne ja suhteestanne, syventäen entisestään ymmärrystänne.
 
Aikaisempaa palautetta parisuhdekursseiltamme:
 
– Kiitos antoisasta päivästä. Osasitte luoda luottamuksellisen ja avoimen tunnelman kurssille ja tilaan.
– Päivässä oli hieno rauhallinen tunnelma ja harjoitukset sopivasti toteutettavia, sai hyvää jatkettavaa kotiin.
– Päivä oli ihana pysähtyminen itsen ja kumppanin äärelle. Harjoitukset olivat hyviä ja niiden avulla oli helppo päästä yhteyteen ❤️
– Lämmin, lempeä ja hyväksyvä ilmapiiri.
– Annica on ihanan kupliva ja iloinen. Pirskahtelevakin. Lämmin ja läsnäoleva. Hänen ohjaus on feminiininen, rohkeaa ja kehollista sekä antoi jotenkin tilaa olla itsekin rohkeampi.
– Ossin tapa ohjata oli maanläheinen, helppo pysyä kärryillä. Pidin hänen rauhallisuudestaan ja kunnioittavasta suhtautumisesta kaikkiin paikallaolioihin.
– Täydennätte hyvin toisenne ja erilaiset rytminne soivat harmonisesti 😃
 
Aika:
la 18.5. klo 11-19
 
Hinta: 180 euroa/pari. Maksu Mobile Pay: 0503954052, Annica Hill tai tilille: Company: OK Network Oy
IBAN: FI72 2221 1800 0108 42
 
Ilmoittautuminen ja kyselyt: info@sunandmoon.fi
 
 
Kurssipaikan osoite:
Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43, 4 krs.
00100 Helsinki
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan ❤️
 
Fb-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/364298981236323/
Instagram: sunandmoon_energy
******
 
Annicalla ja Ossilla on pitkä kokemus kurssien vetämisestä. He ovat työstäneet omia- ja parisuhdehaasteita jo vuosikymmeniä ymmärtäen niiden taustoja, syitä ja seurauksia. He ovat käyneet lukuisia koulutuksia esimerkiksi kahden vuoden Tantrc Life Coach koulutuksen, kansainvälisen International School of Temple Art:in (ISTA) kolme eri tasoa edelleen syventäen osaamistaan sitä kautta ja organisoiden ISTAa myös Suomeen ja avustaen kansainvälisiä huippukouluttajia ja nyt viimeisenä kuukauden mittaisessa tantra jooga koulutuksessa ashramissa Nepalissa. He jatkavat kehittymistään löytäen uusia tasoja itsestään ja toisistaan. Annica ja Ossi ovat eläneet keskenään tantrisessa suhteessa viisi vuotta. He pitävät kursseja ja valmennuksia itsetuntemuksesta Sun&Moon nimen alla: www.sunandmoon.fi
Scroll to Top
Sun&Moon